Novice

Zarolaj si najbolj motivacijsko playlisto v Sloveniji

Dobra stran športa0 min
Pri Argeti namreč verjamemo, da je življenje, kar sami ustvarimo iz njega. Zato podpiramo aktivne. Tiste, ki se ne predajo, ker vedo, kaj želijo doseči.

Podpiramo tiste, ki ne vidijo problemov, temveč izzive in jih premagujejo z nasmeškom na obrazu. In tiste, ki vedo, da lahko postaneš številka 1 le, če si vedno boljši. Tako kot Argeta, ki je s svojim nenehnim trudom in napredkom danes mesna in ribja pašteta številka 1 v Evropi.

A za nenehen trud in napredek pa je potrebna motivacija. Veliko motivacije. Zato smo v sezoni 2021/2022 pri Argeti začeli ustvarjati najbolj motivacijsko playlisto v Sloveniji. A nismo je sestavljali sami. Ne, pomagali so nam najbolj zagreti slovenski navijači ter vsi športniki, ki jih Argeta podpira na njihovi športni poti in delujejo pod okriljem sponzorskega programa #AlwaysBetter.

Svoje pesmi so oddali košarkar Luka Ščuka, BMX kolesar Jaka Remec, smučarka Nina Drobnič, biatlonka Lena Repinc ter slovenski smučarski asi Ana Bucik, Andreja Slokar, Martin Čater, Ilka Štuhec, Meta Hrovat, Štefan Hadalin in Žan Kranjec.

Našim športnikom pa so se pridružili tudi številni zagreti navijači! Prejeli smo več kot 1.000 predlogov pesmi, samo 50 najbolj všečkanih pa si je zagotovilo mesto na končni playlisti.

#AlwaysBetter playlisto si lahko zavrtiš na svoji priljubljeni platformi za pretakanje glasbe.

YOUTUBE

DEEZER

SPOTIFY

Obogati svoj
e-nabiralnik z našim novičnikom!

Obljubimo, da bomo pošiljali le najokusnejša sporočila! #SpreadGood

Katere novice želiš prejemati?