Novice

Katera pesem najbolj dvigne Luko Ščuko?

Dobra stran športa0 min
Luka Ščuka se je nekega dne pogledal v ogledalo in se globoko zamislil. »Hmmmm, košarka ali odbojka, to je sedaj vprašanje. Kateri šport izbrati? Mislim, da mi bo moja višina bolj koristila v košarki,« je razmišljal mladi Luka. In tako je začel v petem razredu osnovne šole v Novi Gorici trenirati košarko. Danes je ta 208 centimetrov visok igralec Cedevite Olimpije eden najbolj nadarjenih mladih košarkarjev našega prostora.

»Moj uspeh je uspeh celotne ekipe«

»Vztrajam, ker si zares želim uspeti. Ko nekaj začnem, to tudi dokončam,« so njegove besede. Luka Ščuka je zelo nadarjen, inteligenten fant, ki ima še veliko možnosti za razvoj. In pri tem mu ne manjka motivacije, saj želi biti vedno boljši. »Vsak dan se za trening motiviram tako, da mislim, da delam to zase in za svoj uspeh. Vem, da se bom izboljšal le z nenehnim napredkom na treningih,« nam je povedal Luka Ščuka. »Toda moj uspeh je uspeh celotne ekipe, zato želim, da Cedevita Olimpija zmaga v ABA ligi,« je še dodal.

Vrednote, ki jih podpira Argeta

Trdo delo, vsakodnevni napredek ter stalno stremljenje k vrhu in najboljšim so tiste vrednote, ki jih podpira tudi Argeta. Tako kot Argeta, mesna in ribja pašteta številka 1 v Evropi, se tudi Luka Ščuka zaveda, da bo njegova ekipa številko 1 dosegla le s trdim delom. Luka Ščuka je velik fant, ki veliko poje, zato si zelo rad privošči Argeto. Njegova najljubša Argeta je tuna, ki si jo za zajtrk pred napornimi treningi najrajši na debelo namaže na kruh.

Katera pesem najbolj navdihuje Luka Ščuka?

»Po vseh treningih in številnih klubskih obveznostih me najbolj sprosti dobra glasba. Takrat si enostavno vklopim Youtube in si predvajam različne pesmi. In že takoj začutim, kako prihaja dobra energija,« nam je povedal Luka Ščuka. Katera je tista pesem, ki ga najbolj ponese, motivira in napolni? »Obožujem pesem Time of our lives od Pitbula. To so res tiste ta prave vibracije, ki me zares dvignejo.«

Argeta ponosno podpira KK Cedevita Olimpija.

Obogati svoj
e-nabiralnik z našim novičnikom!

Obljubimo, da bomo pošiljali le najokusnejša sporočila! #SpreadGood

Katere novice želiš prejemati?