Filozofia e më
të mirëve

Kur kombinoni përbërës të përzgjedhur, procese të menduara me kujdes dhe shumë dashuri në një recetë, mund të krijoni produktet më të mira që nuk kanë nevojë për aditivë shtesë.
Ne jemi kërkues në mënyrë që ju ta keni të lehtë të zgjidhni.
PËRBËRËS CILËSORË

Ne jemi kërkues në mënyrë që ju ta keni të lehtë të zgjidhni.

Nuk po mburremi, por Pashtetat Argeta përgatiten vërtet vetëm nga pula dhe peshq të përzgjedhur të cilësisë më të lartë.

Argeta përgatitet me formulën «PA».
RECETA «PA»

Argeta përgatitet me formulën «PA».

Pa konservues

Pa ngjyrues artificialë

Pa përforcues artificialë shijeje

Pa gluten

Bota e mjeshtërve të Pashtetave
PRODHIMI I FJALËS SË FUNDIT

Bota e mjeshtërve të Pashtetave

Kemi zhvilluar një proces të veçantë trajtimi termik në procesin tonë të prodhimit që siguron një jetëgjatësi më të madhe për paté-të Argeta pa asnjë aditiv.

Ne jemi mjeshtrit e përgatitjes së Pashtetave. <br />Kjo është arsyeja se pse përgatitja është që tani një kryevepër.

Ne jemi mjeshtrit e përgatitjes së Pashtetave.
Kjo është arsyeja se pse përgatitja është që tani një kryevepër.

Na pëlqejnë standardet, por vetëm ato më të lartat. Në fund të fundit, të gjitha Pashtetat tona janë të nivelit të lartë.

Na pëlqejnë standardet, por vetëm ato më të lartat. Në fund të fundit, të gjitha Pashtetat tona janë të nivelit të lartë.

*Aplikohet për produktet e shënuara.

Pashtetë pikante ngrohin njerëzit, trajtimi termik ngroh Pashtetat.

Pashtetë pikante ngrohin njerëzit, trajtimi termik ngroh Pashtetat.

Ne na pëlqen edhe trajtimi termik i Pashtetave, pasi na lejon të shmangim konservuesit në Pashtetë. 

Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?