Spread
good.

"Hani mirë, ndjehuni mirë, shperndani miresi.
Jemi të angazhuar:

Çfarë është «Spread good»?

Çfarë është «Spread good»?

«Spread good» është programi ynë i qëndrueshmërisë që vë në praktikë filozofinë tonë për të përhapur mirësi për të gjithë nga pikëpamja e produktit, pikëpamja mjedisore dhe sociale. Ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë si markë me përmasa ndërkombëtare, prandaj po investojmë në mënyrë aktive në arritjen e qëllimeve tona të qëndrueshmërisë.

Lexoni raportet tona të qëndrueshmërisë

Misioni ynë

Përgatitja e shujitave të lehta dhe të mira në mënyrën më të ndershme.

Vizioni ynë

Ofrimi i shujtave të lehta dhe të shpejta pa shqetësime.

Zotimet tona
 • Zotimi ndaj përdoruesve

  Zotimi ndaj përdoruesve

  Dëshirojmë të ofrojmë produktet më të mira të mundshme me përbërës të cilësisë së lartë, pa aditivë, në paketim të sigurt dhe për të gjitha shijet.
 • Zotimi ndaj mjedisit

  Zotimi ndaj mjedisit

  Prej një kohe të gjatë, kemi përfshirë elementet e qëndrueshmërisë në procesin e prodhimit për të ndihmuar klientët, partnerët, punonjësit tanë dhe mjedisin.
 • Zotimi ndaj shoqërisë

  Zotimi ndaj shoqërisë

  U kushtojmë vëmendje atyre që kanë vërtet nevojë dhe duke përfshirë sipërmarrës vendas,anetare të talentuar në sporte dhe nismëtarë të tjerë bamirësish në projekte afatgjata, ne ofrojmë më shumë sesa ndihmë të njëhershme.
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?