Duke edukuar, <br />mbështetur ushqyerjen e mirë dhe promovuar sportin, do të ndikojmë pozitivisht në cilësinë e jetës së 20 milionë njerëzve.
Zotimi ndaj shoqërisë

Duke edukuar,
mbështetur ushqyerjen e mirë dhe promovuar sportin, do të ndikojmë pozitivisht në cilësinë e jetës së 20 milionë njerëzve.

Ne jemi shumë të vetëdijshëm për përgjegjësitë tona. Prandaj, po kërkojmë në mënyrë aktive fusha të shoqërisë te të cilat të mund të kontribuojmë, të mund t’i përmirësojmë dhe të mund të mbështetemi, si dhe jemi të lumtur t’u bashkohemi dëshmive lokale dhe të mbështesim me krenari idenë për një të ardhme më të mirë dhe më të suksesshme.

Jemi të angazhuar:
Përmirësimi i cilësisë së jetës së përditshme
Zotimi i parë ndaj shoqërisë

Përmirësimi i cilësisë së jetës së përditshme

Përmirësimi i cilësisë së jetës në shoqëri
Zotimi i dytë ndaj shoqërisë

Përmirësimi i cilësisë së jetës në shoqëri

Mbështetje financiare për sportin, arsimin dhe kulturën

Përmes sponsorizimeve dhe donacioneve, do të investojmë në mënyrë aktive në shoqëri në fushën e sportit, kulturës dhe arsimit.

Zotimet dhe objektivat deri në vitin 2030:

 • 1% e fitimeve tona do të shkojë për sponsorizime dhe donacione.

Më shumë zotime
 • Zotimi ndaj përdoruesve

  Zotimi ndaj përdoruesve

  Dëshirojmë të ofrojmë produktet më të mira të mundshme me përbërës të cilësisë së lartë, pa aditivë, në paketim të sigurt dhe për të gjitha shijet.
 • Zotimi ndaj mjedisit

  Zotimi ndaj mjedisit

  Prej një kohe të gjatë, kemi përfshirë elementet e qëndrueshmërisë në procesin e prodhimit për të ndihmuar klientët, partnerët, punonjësit tanë dhe mjedisin.
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?