Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë 20 milionë njerëz për të arritur një ekuilibër më të mirë ushqimor dhe dieta më të shëndetshme.
Zotimi ndaj përdoruesve

Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë 20 milionë njerëz për të arritur një ekuilibër më të mirë ushqimor dhe dieta më të shëndetshme.

Në Argeta, konsumatorët janë në zemrën dhe mendjen e gjithçkaje që bëjmë, sepse duam të ofrojmë shujtën më të mirë dhe më të lehtë për ta shijuar më së miri ushqimin dhe jetën në përgjithësi.

Jemi të angazhuar:
Produkte me vlera ushqimore të ekuilibruara
Zotimi i parë ndaj përdoruesve

Produkte me vlera ushqimore të ekuilibruara

Përbërës të <br />qëndrueshëm dhe <br />cilësi e siguri të produkteve
Zotimi i dytë ndaj përdoruesve

Përbërës të
qëndrueshëm dhe
cilësi e siguri të produkteve

Dietë bimore dhe e ekuilibruar
Zotimi i tretë ndaj përdoruesve

Dietë bimore dhe e ekuilibruar

Rritja e alternativave për konsumatorët të cilët hanë më pak mish ose nuk hanë aspak

Dëshirojmë të zgjerojmë portofolin tonë duke shtuar më shumë alternativa pa mish ose bimore.

Zotimet dhe objektivat deri në vitin 2030:

 • Ne do të ofrojmë më shumë zgjedhje për veganët, vegjetarianët dhe fleksitarianët.

Gjithnjë e më shumë
 • Zotimi ndaj mjedisit

  Zotimi ndaj mjedisit

  Prej një kohe të gjatë, kemi përfshirë elementet e qëndrueshmërisë në procesin e prodhimit për të ndihmuar klientët, partnerët, punonjësit tanë dhe mjedisin.
 • Zotimi ndaj shoqërisë

  Zotimi ndaj shoqërisë

  U kushtojmë vëmendje atyre që kanë vërtet nevojë dhe duke përfshirë sipërmarrës vendas,anetare të talentuar në sporte dhe nismëtarë të tjerë bamirësish në projekte afatgjata, ne ofrojmë më shumë sesa ndihmë të njëhershme.
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?