Филозофија
на најдобрите

Кога комбинираме избрани состојки, добро обмислени процеси и еден тон љубов во еден рецепт, може да ги добиеме најдобрите производи на кои не им се потребни дополнителни адитиви.
Ние сме пребирливи за вам да ви биде полесно да изберете.
КВАЛИТЕТНИ СОСТОЈКИ

Ние сме пребирливи за вам да ви биде полесно да изберете.

Не се фалиме, но паштетите на Argeta се направени само од избрано месо од кокошка и риба со највисок квалитет.

Argeta е подготвена со формула „БЕЗ“.
РЕЦЕПТОТ „БЕЗ“

Argeta е подготвена со формула „БЕЗ“.

Без конзерванси

Без вештачки бои

Без вештачки засилувачи на вкус

Без глутен

Светот на мајсторите за паштети
НАЈСОВРЕМЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Светот на мајсторите за паштети

Имаме развиено специјален процес на термичка обработка при производството, којшто гарантира подолг рок на употреба на Argeta паштетите без адитиви.

Ние сме мајстори за правење паштети. <br />Токму затоа, самата подготовка е веќе ремек-дело.

Ние сме мајстори за правење паштети.
Токму затоа, самата подготовка е веќе ремек-дело.

Чекор 1 од 2

Сакате да видите со свои очи? Посетете нѐ во нашата фабрика за производство!

Ограничувања за возраст: Посетата е дозволена за лица над 6 годишна возраст. За лицата со помала возраст, посета на производството не е дозволена.

За децата помеѓу 6 и 15 годишна возраст дозволена е посета на производството во присуство на возрасен. Здравје: за ваша безбедност и за безбедност на другите посетители и вработени, ве замолуваме да ја одложите вашата посета во случај на болест.

Посетета ќе се одвива на локален јазик.

Сакаме стандарди, но само оние највисоките. Сепак, нашите паштети се премиум.

Сакаме стандарди, но само оние највисоките. Сепак, нашите паштети се премиум.

*Се однесува на означените поизводи.

Пикантната паштета ги стоплува луѓето, а термичката обработка ја стоплува паштетата.

Пикантната паштета ги стоплува луѓето, а термичката обработка ја стоплува паштетата.

Ја сакаме и термичката обработка на паштетите, бидејќи ни овозможува да ја избегнеме употребата на конзерванси во паштетите. 

Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?