Ние сме

Повеќе од 50 години, ве ставаме вас, вашите сакани и многу други, во срцето на сѐ што правиме.

Повеќе од 50 години, ве ставаме вас, вашите сакани и многу други, во срцето на сѐ што правиме.

Ги подготвуваме најдобрите мали оброци за вас, на најавтентичен и најискрен начин.

Ги подготвуваме најдобрите мали оброци за вас, на најавтентичен и најискрен начин.

За да уживате во нив секогаш и секаде.

За да уживате во нив секогаш и секаде.

А, во меѓувреме, постојано ги подобруваме нашите рецепти и процеси.

А, во меѓувреме, постојано ги подобруваме нашите рецепти и процеси.

Токму тоа е една од причините поради кои сме најдобрите мајстори за паштета во светот.

Токму тоа е една од причините поради кои сме најдобрите мајстори за паштета во светот.

Нашата портокалова боја е препознаена во над 30 земји ширум светот.

Нашата портокалова боја е препознаена во над 30 земји ширум светот.

А, нашиот квалитет во најригорозните институти. Затоа, докажано сме бр. 1 месна и рибна паштета во Европа.*

А, нашиот квалитет во најригорозните институти. Затоа, докажано сме бр. 1 месна и рибна паштета во Европа.*

*Врз основа на податоците на NielsenlQ RMS во категоријата месна и рибна паштета (според дефиницијата на Atlantic Droga Kolinska) за период од 12 месеци, заклучно со 30-ти ноември 2022 година, за вкупниот малопродажен пазар на 17 европски држави (Австрија, Босна и Херцеговна, Хрватска, Република Чешка, Германија, Велика Британија, Унгарија, Италија, Холандија, Полска, Португалија, Србија, Словачка, Словенија, Шпанија, Шведска, Швајцарија) согласно локалните специфичности (Copyright © 2023, NielsenIQ).

Придружете ни се на патување низ времето
Временската машина на Argeta

Придружете ни се на патување низ времето

Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?