Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Najbolj brezmesni okus mesa: spoznajte Argeto Meatless

Deli vsebino
Brezmesni okus mesa

USTVARJENA ZA VSE KULINARIČNE AVANTURISTE

Veliki družini Argetinih namazov in paštet se je pridružila nova inovativna linija: Argeta Meatless. Brezmesne, a zagotovo ne brezvezne paštete bodo navdušile vse kulinarične avanturiste, ki si drznejo poskusiti nekaj novega in drugačnega ter iščejo alternativo mesnim dobrotam.

Prva okusa, ki ju predstavljamo v novi liniji, sta nekaj čisto posebnega. Narejena sta namreč iz čičerike in grahovih proteinov, kar jima daje poznano teksturo paštete in visoko hranilno vrednost. In ker smo pravi mojstri paštet, smo z edinstveno kombinacijo začimb uspeli pričarati najbolj brezmesni okus mesa, ki naravnost navdušuje!

Naš najbolj priljubljen okus kokošje Argete smo poustvarili v Argeti Meatless Kot kokošja. Pašteta, narejena na rastlinski osnovi, bo s svojim polnim okusom brez dvoma zapeljala tudi vaše brbončice kot prava mesna dobrota.

Za vse ljubitelje pikantnega pa smo pripravili Argeto Meatless Kot kokošja pikant, za katero ne boste verjeli, da ne vsebuje kokošjega mesa. Mojstrsko smo uspeli pričarati dobro znani okus, ki z dodatkom čilija popestri vsako malico.

PRVA PAŠTETA, KI PREMIKA MEJE OKUŠANJA

Ob tej priložnosti pa smo si drznili narediti še korak dlje. Ko smo ustvarjali novo Argeto Meatless, smo res pašteto obrnili na glavo. In takrat smo se vprašali – kaj pa, če bi pašteto tudi dobesedno obrnili na glavo?

Ste že kdaj pomislili, da s pašteto, namazano na zgornjo stran kruha, najprej okušate kruh in ne paštete? Mar ni povsem nesmiselno, da svojim brbončicam na jeziku ne ponujamo paštete?

Zato smo kruh z Argeto obrnili na glavo in ustvarili izkušnjo, ki je vse prej kot brezvezna. Ne verjameš? Namaži si jo na kos najljubšega kruha, jo obrni na glavo in se prepričaj na lastne brbončice!

Več