Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Namazi Argeta sedaj v novi podobi.

Čas branja 6 min Deli vsebino

Argeta, ki sledi filozofiji najboljšega, svoje ljubitelje po šestih letih razveseljuje z novo, še bolj sodobno podobo.

Nova (po)doba namazov Argeta.

Izboljševanje izdelka in premikanje meja kategorije, v kateri ustvarjamo, je že od nekdaj zapisano v naši DNK. To nenehno izboljševanje izdelka in njegove recepture nam omogoča, da smo tržni vodja v večini evropskih držav, predvsem pa, da (p)ostajamo prva izbira kupcev po vsej Evropi.

Z novo podobo dozic smo se oddaljili od industrijskega videza, ki prevladuje pri konkurentih (po vsem svetu) znotraj kategorije ter hladni, industrijski podobi, ki smo je vajeni na izdelkih mesnih in ribjih namazov, dodali barve in sodobnost. Nova podoba Argetinih dozic na drugačen in opazen način nagovarja navdušence nad Argeto in jim z osrednjim elementom podobe, z ilustracijo, približuje karakter in zgodbo posameznega okusa.

Nova podoba namazov Argeta z osrednjim elementom – ilustracijo – približuje značaj
in zgodbo posameznega okusa.

Kaj prinaša nova podoba?

Vizualno identiteto skozi nov pristop podajanja vsebine spreminjamo celotnemu naboru mesnih in ribjih namazov Argeta, kasneje pa tudi vsem otroškim namazom znamke Argeta Junior in premium liniji Argeta Exclusive.

Argetin asortiman izdelkov je širok in omogoča, da vsak najde svoj najljubši okus. Da pa boste lahko še lažje in hitreje našli iskan okus Argete, novo vizualno podobo dozic spremlja več kot 20 različnih ilustracij, ki vam bodo vsakič povedale nekaj novega in vas popeljale v čisto drug svet. Ilustracije Argetini novi podobi dodajo toplino, čustva in odpirajo vrata vaši neustavljivi domišljiji. S svojo barvitostjo bo nova podoba dozic popestrila in polepšala vsak vaš obrok v družbi okusnih namazov. Ta bogata, a hkrati stilizirana podoba povzame značaj in celotno zgodbo, ki jo prinaša posamičen okus.

Nova podoba namazov Argeta prinaša še lažje in hitrejše iskanje želenega okusa Argete,
saj vsak okus spremlja bogato stilizirana ilustracija.

Nova vizualna podoba je topla, sodobna in odpira vrata domišljije!

Argetino poslanstvo je stremljenje k najboljšemu. Z izboljševanjem izdelka tako od znotraj kot od zunaj sledimo svoji začrtani viziji, kjer v ospredje vedno postavljamo ljubitelje Argete. To je vidno tudi v naši novi komunikacijski platformi, ki temelji na prenovljeni identiteti Argete. Repozicionirali smo se kot blagovna znamka s poslanstvom inspiracije in opolnomočenja posameznikov s podpisom platforme: »Življenje je, kar sami ustvarimo iz njega.«

V Argeti se želimo oddaljiti od tehnične in funkcionalno orientirane komunikacije. V ospredje postavljamo čustva in zgodbe, ki poganjajo življenja naših zvestih kupcev. Temu smo sledili tudi v novi vizualni identiteti Argetinih dozic, ki na opisen način manifestira naše dojemanje sveta, odpira vrata domišljiji in skozi podobo dozic podkrepi okušanje Argete.

Z novo podobo je vsak grižljaj Argete doživetje na izkustveni in čutni ravni, hkrati pa prenova podobe prinaša podkrepitev pozicije najboljšega v kategoriji.

Avtor nove podobe Argetinih dozic je agencija Yootree, ki pravi, da “nova podoba Argetinih dozic z oblikovanjem in zgodbami ilustracij vizualno odraža značaj posameznih okusov. Prednost tovrstnega koncepta znamčenja je, da z uporabo različnih motivov na Argetini dozici predstavimo široko paleto okusov ter ponudimo njihovo raznoliko in pristno vizualno izkušnjo v embalaži.”

Z novo podobo bo vsak grižljaj Argete doživetje na izkustveni in čutni ravni.

Zasnovani koncept ilustracij agencije Yootree ime dve pomembni funkciji:

  1. razlikovanje okusov s subtilno upodobljeno silhueto vrste mesa, iz katerega je namaz pripravljen in
  2. občutenje izvora ter narave vsakega okusa, ki skozi ilustracije znotraj silhuet predstavlja različne motive, kot so na primer avanturistični motiv v obliki nočnega kampiranja v naravi, počitniški motiv neokrnjenega Mediterana, sveži pašniki planšarskih planin ali orientalski motiv iz področja Magreba.

Na vprašanje, katera Argetina dozica je Yootreejevcem najljubša, pa zvito odgovorijo, da so jim všeč vse nove dozice, saj ima prav vsaka svojo zgodbo in posebnosti. »Med ustvarjanjem v času pandemije in množične izolacije pa nam je še posebej všeč to, da lahko vsaj nekaj lepot sveta še vedno okusimo tudi doma skupaj z Argetinimi dozicami,« so sklenili.

Nova podoba Argete, a okus ostaja takšen, kot ga imate najraje:
edinstven, mazljiv in polnega okusa.

Kaj pa okus?

Najpomembnejše smo seveda prihranili za konec. Kljub novemu videzu naših dozic, pa okus namazov Argeta še naprej ostaja takšen, kot ga imate najraje – edinstven, mazljiv in polnega okusa.

V življenju je dobro videti dobro. Zato ne spreglejte nove podobe namazov Argeta in si še danes privoščite svoj najljubši okus.

Že sedaj pa si lahko vse ogledate na naši spletni strani.

Več