Ne jemi

Për më shumë se 50 vjet, ne ju kemi vendosur ju, të dashurit tuaj dhe shumë të tjerë në qendër të asaj që bëjmë.

Për më shumë se 50 vjet, ne ju kemi vendosur ju, të dashurit tuaj dhe shumë të tjerë në qendër të asaj që bëjmë.

Ne përgatisim vaktet e vogla më të mira për ju në mënyrën më autentike dhe të ndershme.

Ne përgatisim vaktet e vogla më të mira për ju në mënyrën më autentike dhe të ndershme.

Në mënyrë që ju të mund t'i shijoni kudo dhe kurdo.

Në mënyrë që ju të mund t'i shijoni kudo dhe kurdo.

Ndërkohë, ne po përmirësojmë vazhdimisht recetat dhe proceset tona.

Ndërkohë, ne po përmirësojmë vazhdimisht recetat dhe proceset tona.

Kjo është një nga arsyet pse ne jemi mjeshtrit më të mëdhenj të Pashtetë-s në botë.

Kjo është një nga arsyet pse ne jemi mjeshtrit më të mëdhenj të Pashtetë-s në botë.

Ngjyra jonë portokalli njihet në më shumë se 30 vende nëpër botë.

Ngjyra jonë portokalli njihet në më shumë se 30 vende nëpër botë.

Dhe cilësia jonë njihet nga institucionet më
rigoroze. Prandaj është vërtetuar se ne jemi Pashtetë-ja nr. 1 e mishit dhe e peshkut në Evropë.*

Dhe cilësia jonë njihet nga institucionet më <br />rigoroze. Prandaj është vërtetuar se ne jemi Pashtetë-ja nr. 1 e mishit dhe e peshkut në Evropë.*

*Totali i tregut të shitjeve me pakicë sipas specifikave lokale bazuar te të dhënat e NielsenlQ RMS-së për kategorinë "Pashtetë mishi dhe peshku" (përcaktuar nga Atlantic Droga Kolinska) për periudhën 12-mujore që përfundon më 30 nëntor 2022, për 17 vende evropiane (Austri, Bosnjë-Hercegovinë, Kroaci, Republikë Çeke, Gjermani, Britani e Madhe, Hungari, Itali, Holandë, Poloni, Portugali, Serbi, Republikë Sllovake, Slloveni, Spanjë, Suedi, Zvicër) (Të drejtat e rezervuara © 2023, NielsenIQ).

Bashkohuni me ne në një udhëtim nëpër kohë
Makina e kohës e Argeta-s

Bashkohuni me ne në një udhëtim nëpër kohë

Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?