Kreu

Pashtetë e shijshme e përgatitur për fëmijët dhe ata që ndihen të rinj.

ARGETA Junior
Kureshtarëve, shërbejuni Pashtetë ushqyese, me shije të lehtë Argeta Junior, të përgatitura posaçërisht për ta.
PLATFORMË ONLINE DIZAJNIUAR POSAÇËRISHT PËR FËMIJËT

Aventurat Junior

Ne nuk bëjmë vetëm pshtetë Argeta Junior për fëmijë. Zbuloni librat elektronikë, lojërat dhe sfidat Junior që i stimulojnë aftësitë konjitive në një mënyrë të sigurt dhe argëtuese.

Pa pagesë dhe ndërvepruese.

Në bashkëpunim me psikologë të njohur për zhvillimin e fëmijëve.

Argëtim edukues për zhvillimin e fëmijës tuaj.

Lojëra e detyra argëtuese dhe interesante. Më pëlqen të kaloj kohë me Duck Junior-in.
@Julija J.

Vetëm copat e përzgjedhura me kujdes të mishit janë mjaftueshëm të mira.

Kontrolloni cilësinë tonë
Provoni edhe shijet e tjera.
Argeta
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?