Kremi

Kremi
mish pule
proteina
përzierje erëzash

Shija delikate dhe kremoze e gjoksit të pulës, me 20% pashtetatë qumështi të shtuar, do t'i sjellë buzëqeshjen fëmijës suaj teksa konsumon një meze.

Kremi
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shërbejeni pa merak dhe pa aditivë.

Kremi
CILËSIA

Vetëm copat e mishit të pulës të
përzgjedhura me
kujdes janë
mjaftueshëm të mira për të vegjlit.

Kremi

Njihuni me
Pashtetë-në kremoze që përhapet.

Kremi
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne përdorim vetëm erëza natyrale dhe vajra vegjetalë për ju.

Kremi

Zbuloni se çfarë kemi përgatitur
posaçërisht për të vegjlit.

PLATFORMË ONLINE DIZAJNIUAR POSAÇËRISHT PËR FËMIJËT

Aventurat Junior

Ne nuk bëjmë vetëm pshtetë Argeta Junior për fëmijë. Zbuloni librat elektronikë, lojërat dhe sfidat Junior që i stimulojnë aftësitë konjitive në një mënyrë të sigurt dhe argëtuese.

Pa pagesë dhe ndërvepruese.

Në bashkëpunim me psikologë të njohur për zhvillimin e fëmijëve.

Argëtim edukues për zhvillimin e fëmijës tuaj.

Lojëra e detyra argëtuese dhe interesante. Më pëlqen të kaloj kohë me Duck Junior-in.
@Julija J.
Përgatitur <br />posaçërisht për fëmijët

Përgatitur
posaçërisht për fëmijët

E shijshme dhe <br />përhapet shumë lehtë

E shijshme dhe
përhapet shumë lehtë

Me më pak yndyrna dhe kripë

Me më pak yndyrna dhe kripë

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-së.
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-së.

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Gjoks pule - në skarë
DËSHIRONI NJË TJETËR ARGETA JUNIOR?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Gjoks pule - në skarë
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?