Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Razigrani ukusi za najmlađe.

Namazi Argeta Junior pretvoriće svaki obrok u dečju zabavu punu prirodnih sastojaka i bezbrižnosti. Naša filozofija je stalno unapređenje i nadogradnja proizvoda, kako iznutra tako i spolja.
umakanje
mazanje

Otkrij ukuse

Na amblaži Junior proizvoda predstavili smo deci priču, emocije i osećaj zabave, kroz ilustracije i nežnu paletu boja. U brizi za naše mališane dodatno smo poboljšali nutritivni profil u svim Junior proizvodima, unapređenjem recepture naših proizvoda koji su u potpunosti bez aditiva t.j. bez konzervanasa, bez pojačivača ukusa, bez veštačkih boja i glutena, a ujedno smo uspeli da zadržimo neprevaziđen ukus koji oni obožavaju širom sveta.

Junior avanture

Dobro došli u uzbudljivu dečju avanturu gde udružujemo prijatno sa korisnim, gde se učenje sreće sa zabavom, opušteno igranje sa kognitivnim razvojem, a želje roditelja sa željama dece.

  • nove e-knjige,
  • igre i izazovi,
  • interaktivni zadaci.
Uđi
Aktualno

JUHUHU, KOKOKREM JE TU!

Novi krem ukus Argete Junior od kokošjih prsa i sa 20% krem namaza oduševljava sva gladna usta.