Pashteta
«tea-time»

Pashteta - «tea-time»
Mish pule
Vaj
Erëza

Sekreti i Pashtetës «tea-time» qëndron në përzierjen e zgjedhur me kujdes të erëzave, që i japin asaj një shije elegante dhe të veçantë. Nëse ju pëlqejnë shijet klasike, kjo pashtetatë është zgjidhja më e mirë për mezen tuaj të radhës!

Pashteta - «tea-time»
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shijojeni pa merak dhe pa aditivë.

Pashteta - «tea-time»
CILËSIA

Ne përzgjedhim me kujdes copa mishi dhe erëza natyrale për ju.

Pashteta - «tea-time»
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne jemi duke përmbushur të gjitha objektivat tona të qëndrueshmërisë.

Pashteta - «tea-time»
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-s.

Pashteta - «tea-time»

Zgjedhja e përkryer për një meze të lehtë pasdite.

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Ton - pikant
DËSHIRONI MË SHUMË ARGETA?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Pashtetë mëlçiePashtetë - për agjërimPashtetë pule - me ajvar
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?