Pashtetë
pule

Pashtetë - pule
mish pule
proteina qumështi
erëza

Asgjë nuk ua kalon shijeve klasike. Kënaquni me shijen më të njohur të Argeta-s, e cila është përdorur si pashtetatë me bukë për 60 vjet.

Pashtetë - pule
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shijojeni pa merak dhe pa aditivë.

Pashtetë - pule
CILËSIA

Ne përzgjedhim me kujdes copa mishi dhe erëza natyrale për ju.

Pashtetë - pule
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne jemi duke përmbushur të gjitha objektivat tona të qëndrueshmërisë.

Pashtetë - pule
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-s.

Pashtetë - pule

Provoni formulën klasike të
Pashtetë-s së pulës Argeta.

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Pashtetë - për agjërim
DËSHIRONI MË SHUMË ARGETA?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Pashteta - «tea-time»Pashtetë mëlçiePashtetë - për agjërim
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?