Pikante

Pikante
mish pule
copa speca
erëza
spec djegës

Ju pëlqejnë pikantet? Ne kemi përgatitur për ju një Pashtetë pule të shijshme, me piper të ëmbël dhe spec djegës. Pashtetata më e mirë për meze të nxehta!

Pikante
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shijojeni pa merak dhe pa aditivë.

Pikante
CILËSIA

Ne përzgjedhim me kujdes copa mishi dhe erëza natyrale për ju.

Pikante
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne jemi duke përmbushur të gjitha objektivat tona të qëndrueshmërisë.

Pikante
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-s.

Pikante

Shijoni përzierjen pikante me speca të ëmbël dhe speca djegës.

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Pashtetë - pule
DËSHIRONI MË SHUMË ARGETA?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Pashteta - «tea-time»Pashtetë mëlçiePashtetë - për agjërim
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?