Чајна

Чајна
пилешко месо
масло
зачини

Тајната на чајната паштета лежи во внимателно избраната мешавина зачини што го дава нејзиниот исклучителен и препознатлив вкус. Ако уживате во класиците, тогаш овој намаз е најдобриот избор за следната закуска!

Чајна
ФИЛОЗОФИЈА НА НАЈДОБРИТЕ

Уживајте без грижи и без адитиви.

Чајна
КВАЛИТЕТ

Внимателно ги бираме парчињата месо и природни зачини, само за вас.

Чајна
ARGETA 🧡 ОДРЖЛИВОСТ

На пат сме кон тоа да ги достигнеме сите наши цели за одржливост.

Чајна
РЕМЕК-ДЕЛО

Вашето непце ќе биде почестено од мајсторите за паштети.

Чајна

Совршениот избор за попладневна закуска.

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.
Tуна
САКАТЕ ПОВЕЌЕ ARGETA?

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.

Запознајте го целото семејство

Cо ајварCо говедска - пршутаКокошкина
Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?