Кокошкина

Кокошкина
кокошкино месо
млечен протеин
зачини

Ништо не е подобро од класиката. Направете си закуска со најпопуларниот вкус на Argeta којшто веќе 60 години се мачка на леб.

Кокошкина
ФИЛОЗОФИЈА НА НАЈДОБРИТЕ

Уживајте без грижи и без адитиви.

Кокошкина
КВАЛИТЕТ

Внимателно ги бираме парчињата месо и природни зачини, само за вас.

Кокошкина
ARGETA 🧡 ОДРЖЛИВОСТ

На пат сме кон тоа да ги достигнеме сите наши цели за одржливост.

Кокошкина
РЕМЕК-ДЕЛО

Вашето непце ќе биде почестено од мајсторите за паштети.

Кокошкина

Пробајте ја класичната Argeta кокошкина паштета.

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.
Tуна
САКАТЕ ПОВЕЌЕ ARGETA?

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.

Запознајте го целото семејство

ЧајнаCо ајварCо говедска - пршута
Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?