Посна

Посна
туна
зачини

Кога треба да постите, оброците мора да бидат внимателно испланирани. Дозволете ни да ви помогнеме со оваа паштета од туна што ја подготвивме посебно за време на пости, бидејќи содржи само благи зачини и не содржи млечни состојки.

Посна
ФИЛОЗОФИЈА НА НАЈДОБРИТЕ

Уживајте без грижи и без адитиви.

Посна
КВАЛИТЕТ

Внимателно ги бираме парчињата риба и природните зачини, само за вас.

Посна
ARGETA 🧡 ОДРЖЛИВОСТ

На пат сме кон тоа да ги достигнеме сите наши цели за одржливост.

Посна
РЕМЕК-ДЕЛО

Вашето непце ќе биде почестено од мајсторите за паштети.

Посна

Нема додадени млечни протеини.

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.
Лосос
САКАТЕ ПОВЕЌЕ ARGETA?

Ако уживате во нови вкусови, пробајте го овој.

Запознајте го целото семејство

ЧајнаCо ајварCо говедска - пршута
Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?