Novice

Kakšne melodije najbolj ustrezajo Nini Drobnič?

Dobra stran športa0 min
Kje se v Sloveniji rojevajo mladi smučarski asi? Odgovor je na dlani. Na Pokalu Loka na smučišču Stari Vrh, kjer že vrsto let poteka smučarsko tekmovanje, namenjeno mladim smučarjem in smučarkam med 12. in 16. letom starosti.

Na teh tekmovanjih se je vrsto let kalila zelo nadarjena mlada slovenska smučarka Nina Drobnič. In ko zapišemo »kalila« moramo dodati še »in vedno dosegala odlične rezultate.«

Nikoli in nikdar se ne predaj

»Pri vseh stvareh, ki jih počnem, poskušam vztrajati do konca.« To je moto, skozi katerega Nina Drobnič gleda na svoj smučarski razvoj. Ko si postavlja cilje, dobro ve, da bo težko hitro priti do njih, a zraven iskreno verjame, da jih bo s trdim delom nekoč dosegla. »Na vsake toliko časa pride trenutek, ko ti vse pade dol in ne veš, kako naprej. In takrat se spomnim, kaj vse me je šport že naučil in kako rada smučam.« Takšen optimizem Nino Drobnič žene naprej, zato se nikoli in nikdar ne predaja, ker se zaveda, da le z vztrajanjem in trdim delom prideš na vrh.

Postati številka 1

»Vem, da mi bo vsak trening pomagal, da bom vedno boljša. In prav zato mi motivacije nikoli ne zmanjka,« nam je povedala Nina Drobnič. »Če si vedno boljši, boš prišel tudi na prvo mesto.« Prav tako kot Argeta, ki je s svojimi mesnimi in ribjimi paštetami postala številka 1 v Evropi, tudi Nina Drobnič hrepeni po najvišjih stopničkah. Nina obožuje Argeto. Njena najljubša je mesna Argeta Junior Original, ki si jo najrajši privošči tenko namazano na rezini polnozrnatega kruha.

Hitro, udarno in odločno

Nina Drobnič nima posebne skladbe, ki bi jo poslušala pred treningi ali zelo pomembnimi tekmami. Sicer pa jo glasba sprošča in jo zelo rada posluša, takrat ko se hoče malo odklopiti od dogajanja okrog nje. Nini Drobnič je najbolj pomembno, da so melodije, ki jih posluša, točno takšne, kot si sama želi smučati na progi – hitre, udarne in odločne.

Argeta je ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc.

Obogati svoj
e-nabiralnik z našim novičnikom!

Obljubimo, da bomo pošiljali le najokusnejša sporočila! #SpreadGood

Katere novice želiš prejemati?