Pashtetë pule
me ajvar

Pashtetë pule - me ajvar
Mish pule
Proteina qumështi
Erëza natyrale
Ajvar

Ne kemi përgatitur për ju një kombinim të papërsëritshëm të shijeve tona klasike dhe një shijeje që i kapërcen kufijtë e vendit tonë. Zbuloni se si ajvari mund të pasurojë edhe shijet më të mira klasike.

Pashtetë pule - me ajvar
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shijojeni pa merak dhe pa aditivë.

Pashtetë pule - me ajvar
CILËSIA

Ne përzgjedhim me kujdes copa mishi dhe erëza natyrale për ju.

Pashtetë pule - me ajvar
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne jemi duke përmbushur të gjitha objektivat tona të qëndrueshmërisë.

Pashtetë pule - me ajvar
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-s.

Pashtetë pule - me ajvar

Pashtetë me ajvar? Sigurisht!

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Pashtetë pule - me proshutë viçi
DËSHIRONI MË SHUMË ARGETA?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Pashteta - «tea-time»Pashtetë mëlçiePashtetë - për agjërim
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?