Pashtetë pule
me sallam Lovačka

Pashtetë pule - me sallam Lovačka
Mish pule
Mish viçi
Erëza

Nëse jeni një nga ata adhurues që nuk mund t'i rezistoni sallamit Lovačka, atëherë duhet ta provoni patjetër këtë pashtetë. Kombinimi i përkryer i shijes së mishit dhe përhapjes së shkëlqyer të pashtetatës e bën atë kombinimin e përkryer për t'u shijuar në çdo kohë.

Pashtetë pule - me sallam Lovačka
FILOZOFIA E MË TË MIRËVE

Shijojeni pa merak dhe pa aditivë.

Pashtetë pule - me sallam Lovačka
CILËSIA

Ne përzgjedhim me kujdes copa mishi dhe erëza natyrale për ju.

Pashtetë pule - me sallam Lovačka
QËNDRUESHMËRIA E 🧡 ARGETA-S

Ne jemi duke përmbushur të gjitha objektivat tona të qëndrueshmërisë.

Pashtetë pule - me sallam Lovačka
KRYEVEPËR

Receptorët tuaj të shijes përkëdhelen nga mjeshtërit e përgatitjes së Pashtetë-s.

Pashtetë pule - me sallam Lovačka

Kombinim mishi për udhëtarë të uritur ditorë.

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.
Ton - pikant
DËSHIRONI MË SHUMË ARGETA?

Nëse ju pëlqejnë shijet e reja, provoni këtë.

Njihuni me të gjithë familjen

Pashteta - «tea-time»Pashtetë mëlçiePashtetë - për agjërim
Pasurojeni emailin me
buletinin tonë informativ!

Ju premtojmë se do t'ju dërgojmë vetëm lajmet më të shijshme! #ShpërndaniMirësi

Cilat lajme dëshironi të merrni?