Аргета е свој свет. - Argeta Macedonia
Spread Love

За правилно функционирање на веб-страницата и за подобрување на вашите искуства користиме колачиња: потребни, аналитички и маркетиншки. Со нив можете да управувате со кликање на „нагодување на поставките“. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Argeta е свет за себе.

Дали намазите ARGETA и ARGETA JUNIOR и вам ви се омилени?

Откријте свет на вкусови

Argeta е свет за себе.

Дали намазите ARGETA и ARGETA JUNIOR и вам ви се омилени?

Откријте свет на вкусови

Argeta е свет на искреноста.

Запознајте се одблизу со искрената приказна на Аргета и прошетајте низ богатата историја.

Доживејте го светот на искреноста

Argeta е свет на квалитет.

Со децении, нашите начела се доверба, врвен квалитет и транспарентност.

Запознајте свет на квалитет
Свет на вкусови СВЕТ НА ИСКРЕНОСТА Свет на квалитет

Дали откривате нови вкусови?

Пробајте ја новата Аргета со говедска пршута и видете дали избравте различно од другите.

Дознајте ја приказната на врвниот квалитет

„БЕЗ“ е подобро

Кога ги креираме производите на Argeta, не прифаќаме ништо помалку од најдоброто. Сите наши производи се целосно без конзерванси, вештачки бои, засилувачи на вкус и глутен.

Сакам да знам повеќе
Квалитет кој ќе ве убеди

Нашето високотехнолошко производство е во чекор со најновите стандарди за квалитет. Дојдете бесплатно во посета, со задоволство ќе ве пречекаме. Исто така, ве покануваме да направите виртуелна прошетка низ нашите погони со видео-записот од 360 степени.

Сакам да ги посетам производните погони
Го почитуваме светот околу нас

Преку одржлив развој, се стремиме кон постигнување сложени и амбициозни цели и благодарно им враќаме на општеството и животната средина во која работиме.

Запознајте се со животниот век на Argeta

Временската машина на Argeta

Патувајте низ времето
1957
bullet
На почетокот, имаше коцки за супа
1963
bullet
Се роди паштетата
1977
bullet
Паштетата го доби името Argeta
1993
bullet
Argeta за прв пат ги премина границите
2000
bullet
Нови вкусови: од џигер, говедска, мисиркина
2002
bullet
Креирање на слоганот „Argeta – добрата страна на лебот“

Придружете им се на 10.000 љубители на Argeta за е-вести!

Бидете во тек со добрите приказни, кулинарските совети и новите одлики!

Внесете валидна е-маил адреса.
Ве молиме прифатете ги условите.

Добредојдовте во светот на љубителите на Аргета!

Нашите новости нека бидат инспирација за луди авантури, незаборавна забава и вкусни рецепти.

заклучува

Придружете им се на 10.000 љубители на Argeta за е-вести!

Регистрирајте се