Преку едукација, поддршка за подобра исхрана и поттикнување спорт, позитивно ќе влијаеме врз квалитетот на животот на 20 милиони луѓе.
Посветеност кон општеството

Преку едукација, поддршка за подобра исхрана и поттикнување спорт, позитивно ќе влијаеме врз квалитетот на животот на 20 милиони луѓе.

Целосно сме свесни за одговорностите што ги имаме. Затоа, активно бараме општествени области во кои можеме да придонесеме, да ги подобриме и надградиме, и среќни сме што се вклучуваме во локалните приказни и гордо ја поддржуваме идејата за подобра и поуспешна иднина.

Подобрување на квалитетот на секојдневниот живот
Прва заложба кон општеството

Подобрување на квалитетот на секојдневниот живот

Подобрување на квалитетот на животот во општеството
Втора заложба кон општеството

Подобрување на квалитетот на животот во општеството

Финансиска поддршка на спортот, образованието и културата

Преку спонзорства и донации, активно ќе вложуваме и ќе враќаме во општеството и областите на спортот, културата и образованието.

Посветеност и цели до 2030 година:

 • 1 % од нашиот профит ќе биде дониран во спонзорства и донации.

Повеќе за нашите заложби
 • Посветеност кон потрошувачите

  Посветеност кон потрошувачите

  Сакаме да ги понудиме најдобрите можни производи со висококвалитетни состојки, без адитиви, во безбедно пакување и за сите вкусови.
 • Посветеност кон животната средина

  Посветеност кон животната средина

  Веќе подолго време, во производствениот процес вклучуваме елементи на одржлив развој, со што сакаме да им возвратиме само со добро на нашите потрошувачи, партнери, вработени и животната средина.
Збогатете ја својата
е-пошта со нашиот билтен!

Ветуваме дека ќе ви испраќаме само највкусни пораки! #SpreadGood

Какви вести сакате да добивате?