Budite kreativni: Junior toast - Argeta Serbia

Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Budite kreativni: Junior toast

Vreme čitanja 1 min Podeli

Ovoga puta vaš mališan ima kapu šefa kuhinje, što znači da je vaše dete mastermajnd ovog kulinarskog projekta. Vi dobijate ulogu pomoćnika šefa i samim tim morate biti najveći poštovalac vašeg nadređenog. Vaša zadatak je da inspirišete maštu mališana i da napravite zabavne i raznolike sendviče.

Uključite neku muziku, đuskajte, pevajte i napravite atmosferu koja će stimulisati kreativnost vašeg malog šefa. Zapamtite, ne postoji ideje koja je loša ili nemoguća. Verujte nam, želećete i sami da napravite ove zabavne sendviče. Probudite dete u sebi i vrlo lako ćete se povezati sa svojim mališanom.

Sastojci:

  • Argeta Junior Original
  • Pirinčani tost
  • Beli tost
  • Kratavčići
  • Cherry paradajz
  • Paprike (različitih boja)

Kako?

Pripremite pribor za jelo, tanjire i dasku za sečenje. Uzmite tost i namažite ga Argeta paštetom koja će biti baza za vaše jelo.

Sada možete da se opustite, budete kreativni i zabavite se. Think outside the box!

I ako je vaš mališan spreman za još kuhinjskih zavrzlama i izazova, možete probati sa našim izazovom za pravljenja tri jela za jedan obrok.Upozoravamo vas, ovo će biti daleko neurednije i lepljivije ali će biti super zabavno. Ipak, ovi trenuci su neprocenjivi jer vam ostavljaju prelepe uspomene na druženje sa vašom decom.

Više o