Por mos u shqetësoni, kjo nuk do të thotë që ne do të ndalojmë së prodhuari Argetën tuaj të preferuar.

Ne kemi gjetur një zgjidhje dhe vendosëm të rikthejmë kopertinën tonë që hapet lehtë. E mbani mend? Është një mekanizëm i thjeshtë dhe miqësor për përdoruesit, por çfarë është më e rëndësishme është që të mbetet akoma e njëjta pashtetë Argeta e shijshme nga brenda. Sidoqoftë, kjo nuk do të zgjasë përgjithmonë, dhe vetëm një pjesë e vogël e të gjitha pashtetave Argeta të prodhuara do ta kenë atë.

Nëse do të blini pashtetën tuaj të preferuar Argeta, dhe do të zbuloni se ajo ka kopertinën në fjalë, mos ngurroni të na dërgoni një fotografi të saj, së bashku me emrin e qytetit ku jetoni, kështu që do të dimë se në cilat destinacione udhëton pashteta jonë Argeta 😊