Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Razigrani ukusi za najmlađe.

Namazi Argeta Junior svaki obrok pretvaraju u dječju zabavu punu prirodnih sastojaka i bezbrižnosti. Naša filozofija je stalno unapređivati i nadograđivati proizvod iznutra i izvana.
umakanje
mazanje

Otkrij ukuse

Na amblaži Junior proizvoda predstavili smo djeci priču, emocije i osjećaj zabave, kroz ilustracije i meku paletu boja. U brizi za naše mališane dodatno smo poboljšali nutritivni profil u svim Junior proizvodima unaprijedili recepturu naših proizvoda koji su u potpunosti bez aditiva t.j. bez konzervanasa, bez pojačivača okusa, bez umjetnih bojila i glutena ali smo ujedno uspjeli zadržati neprevaziđen okus koji oni obožavaju diljem svijeta.

Junior pustolovine

Dobrodošli na uzbudljivoj dječjoj pustolovini gdje udružujemo prijatno sa korisnim. Učenje sreća zabava. Opušteno igranje, sreća, kognitivni razvoj. Želje roditelja susreću se sa željama djece

  • nove e-knjige,
  • igre i izazovi,
  • interaktivni zadaci.
Uđi