Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

SPREAD GOOD

»Eat good, feel good, spread good.«
 

“Spread good” je naš održivi program pomoću kojeg provodimo ideju širenja onoga najboljeg za sve kako na proizvodnom tako i na ekološkom i društvenom polju.

Svjesni smo odgovornosti koju nosimo kao međunarodni brend, stoga aktivno ulažemo u postizanje održivih ciljeva.

 

Pročitajte naš izvještaj o održivosti za 2022. godinu.

Misija

Stvarati najbolje male obroke na najiskreniji način.

Vizija

Omogućiti ultimativan doživljaj bezbrižnih malih obroka.

Izazove pretvaramo u mogućnosti

 

Naše društvo i naša planeta se suočavaju s velikim i važnim izazovima. Svjesni smo velikih promjena ekosistema koje prehrambena industrija treba prihvatiti. Svjesni smo važnosti zdrave i kvalitetne hrane te povećane potražnje za biljnom ishranom. Svjesni smo da imamo moć pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

 

Naša uloga je proaktivno zagovarati inicijative i aktivnosti koje će širiti dobro na svim poljima te poboljšati svijet za nas i naše buduće generacije.

 

Obaveze našeg održivog programa, “Spread good” smo podijelili na tri ključna područja.

 

Predanost korisnicima

Želimo ponuditi najbolje moguće proizvode s visokokvalitetnim sastojcima, bez aditiva, upakovane u sigurnu ambalažu i pogodnu za sve ukuse.

Predanost životnoj sredini

U proizvodni proces već dugo ugrađujemo elemente održivog razvoja kojima svojim korisnicima, partnerima, zaposlenima i životnoj sredini želimo vraćati samo dobro.

Predanost društvu

Pažnju posvećujemo onima kojima je ona zaista potrebna, a uključivanjem lokalnih preduzetnika, nadarenih sportskih nada i drugih humanitarnih inicijativa u dugoročne projekte nudimo više od samo jednokratne pomoći.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.