Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

08.09.2022

Unaprijedili smo prehrambene sastojke namaza Argeta Junior

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mi u Argeti u potpunosti se zalažemo za održivi razvoj i viziju da nudimo i razvijamo nutritivno uravnotežene proizvode. A šta to znači za naše vjerne potrošače?

 

Jedna od naših predanosti potrošačima u okviru programa održivog razvoja jeste i razvijanje i osiguravanje nutritivno uravnoteženih prehrambenih proizvoda. Time želimo dodatno nadgraditi našu filozofiju najboljeg – naime, u Argetinim proizvodima su samo brižljivo izabrani komadi mesa ili ribe, prirodni začini i biljna ulja. A receptura BEZ je znak sigurnosti da u našim paštetama nema konzervansa, vještačkih bojila i pojačivača ukusa, glutena i palminog ulja. I budući da je kontinuirano unapređivanje i napredovanje zapisano u našem DNK, nismo se zaustavili ni kod recepture.

 

Da bi djeca još više uživala u izabranim i prirodnim sastojcima, a roditelji bez brige obogatili obroke namazima Argeta Junior, obavezali smo se na to da ćemo uvijek nuditi samo najbolje.

 

Naše odjeljenje za razvoj se prihvatilo tog zadatka s najvećom mjerom predanosti i odgovornosti te postiglo izvanredne rezultate. Nakon višegodišnjeg istraživanja i ispitivanja različitih receptura, uspjeli smo razviti paštete s nižim sadržajem masti, i to do najviše 20 % masti. Nova receptura sadrži i manje soli te više bjelančevina, zbog čega ponosno nosi i oznaku ‘visoki sadržaj bjelančevina’.

A ukus?

Bez brige! Glavna nit vodilja prilikom unapređivanja recepture  bilo je očuvanje izuzetne mazivosti, po kojoj je Argeta poznata, i prepoznatljivog ukusa koji djeca obožavaju već godinama.

 

Paštete Argeta Junior, dakle, ostaju visokokvalitetan i potpuno besprijekoran obrok za djecu i njihove roditelje. Ali uprkos tome, našem poslu tu nije kraj – i dalje ćemo se truditi da unapređujemo i razvijamo najkvalitetnije proizvode za naše najmlađe.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.