​Admiruesit e kuzhinës superlative, përfaqësuesit e medias dhe blogerët e gatimit arritën të shijojnë shijen e re të Argeta Exclusive dhe të kënaqnin shqisën e tyre të shijes me artin e rafinuar gastronomik të shefit Janez Bratovž.

Argeta Exclusive à la JB restaurant kombinon të papriturën. Shija e saj unike dallohet nga një kombinim ingredientësh të zgjedhur me kujdes, në zemër të të cilëve dallon portokalli i sheqerosur dhe konjaku. Receta ekskluzive është një kënaqësi e vërtetë për admiruesit më të mëdhenj të gastronomisë. Dhe shumë shpejt edhe ju do të jeni në gjendje të tregoni mendimin tuaj për shijen e re, sepse në nëntor do të vijë në raftet e hipermarketeve, supermarketeve dhe dyqaneve më të mira.

Sipas fjalëve të Enzo Smrekar, drejtorit të përgjithshëm të divizionit strategjik të pashtetave Delicatessen dhe krijuesi konceptual i kësaj Argeta Exclusive të tetë, “Argeta gjithmonë kërkon të ofrojë vetëm më të mirën dhe me këtë shije ekskluzive, ofron diçka vërtet speciale. Në sfidën e bashkëpunimit me një top shef, ai tregoi se “sfida më e madhe është të krijohet së bashku një recetë e sofistikuar që mund të rikrijohet edhe në prodhimin në shkallë të gjerë. Edhe një herë, ekipi me përvojë i ekspertëve të Argeta bashkëpunoi jashtëzakonisht mirë me shefin Janez Bratovž, dhe mund të them me krenari se Argeta á la JB restaurant reflekton vërtet të gjitha nuancat e një recete superlative nga shefi i njohur në botë Janez Bratovž. Jemi të gjithë shumë krenarë për shijen e re.” ​