Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Predanost društvu

Veoma smo svesni odgovornosti koju nosimo. Stoga aktivno tražimo socijalna područja kojima možemo da doprinesemo, poboljšamo ih i nadogradimo, rado se pridružujemo lokalnim pričama i ponosno podržavamo bolju i uspešniju budućnost.

Naša predanost društvu

 

Edukacijom, podrškom boljoj ishrani i promocijom sporta pozitivno ćemo uticati na kvalitet života 20 miliona ljudi.

Poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života

Želimo da ponudimo kvalitetnu i edukativnu zabavu za decu, povećamo broj sadržaja i povezanih projekata.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • Poboljšaćemo kvalitet zabavno-obrazovnog sadržaja za decu.

Kao veliki pobornik vrhunskog kulinarstva, želimo da obezbedimo uspešan razvoj i svetlu budućnost ovog zanata, zato želimo da ljudima približimo ukuse prestižnih kuvara, a mladim kuvarima omogućimo prva iskustva u vrhunskim kuhinjama.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • Omogućićemo lakši pristup vrhunskom kulinarstvu.

Popularne e-knjige za decu

Napravili smo digitalnu kolekciju edukativnih interaktivnih priča za decu različitih uzrasta, koje su nastale u saradnji sa poznatim razvojnim psihologom i timom afirmisanih dečjih pisaca i ilustratora. 

E-knjige su dizajnirane da podstaknu razvoj različitih kognitivnih sposobnosti dece različitih uzrasta i predstavljaju zabavan i koristan sadržaj kojim će se deca s jedne strane rado baviti, a s druge imati koristi.

Poboljšanje kvaliteta života u društvu

Finansijska podrška sporta, edukacije i kulture

 

Kroz sponzorstva i donacije ćemo aktivno ulagati i vraćati društvu u oblasti sporta, kulture i obrazovanja.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • 1% naše dobiti ćemo izdvojiti za sponzorstva i donacije.

Zahvaljujući našoj društvenoj odgovornosti
stvoren je novi ukus Argete

Pandemija COVID 19 teško je pogodila mala preduzeća, uključujući mnoge ribnjake u regionu. Članovi našeg tima povezali su se sa ribnjacima u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji te otkupili filete njihovih pastrmki koji prethodno nisu mogli biti prodati zbog gubitka tržišta. 

Na ovaj način smo na svim tržištima kreirali novi lokalni ukus Argeta namaza od pastrmke, odričući  se pri tome dobiti od prodaje te obezbeđujući da novi namaz bude dostupan po posebno povoljnoj ceni.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.