Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Uspeh pride s trdim delom. In pravo podporo.

Argeta je ponosni zlati sponzor programa Botrstvo v športu, ki pomaga mladim športnikom iz socialno ogroženih okolij. Z vsakim nakupom Argete jim tako pomagaš tudi ti.

Športni navdušenci pa lahko z malo truda v Instagram izzivu pokažete svojo podporo in še povečate donacijo!
Poglej video

Argetina donacija

Argeta kot velik podpornik športa je prva med znamkami prehrambenih izdelkov, ki so podprle program Botrstva v športu. V prvem letu je programu namenila 30.000 € za pomoč mladim športnikom, ki želijo doseči svoje športne sanje, ti pa lahko donacijo s sodelovanjem v Instagram izzivu še povečaš! Klikni na gumb in preveri, kako!

SODELUJ V IZZIVU

Botrstvo v športu

Program Botrstvo v športu, ki deluje pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije in Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, bo pomagal mladim športnikom med 14. in 23. letom iz socialno ogroženih okolij, ki nimajo sredstev za športno udejstvovanje, strokovno pomoč, treninge ali opremo, ki bi jim omogočila uresničevanje njihovih športnih potencialov.

Snovalci in podporniki projekta

Projekt Botrstvo v športu, ki ga podpira Argeta, deluje pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije in Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

}

Donacija

Skupaj z vašo pomočjo smo donirali že
0
mladim športnikom v Botrstvu v športu.

Sodeluj v izzivu!

Na Instagramu pokaži svojo podporo, mi pa bomo v tvojem imenu še povečali donacijo.

Naredi vsaj 3 dvige trupa (pull-ups) in se posnemi.

Objavi video na Instagram story in nas označi @argeta_official.

Mi bomo za vsak video donacijo povečali še za 10 €.

Pravila sodelovanja

Ambasadorji projekta