Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

09.08.2022

Namazom Argeta Junior smo izboljšali prehransko sestavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pri Argeti smo v celoti predani zavezi trajnostnega razvoja in viziji, da ponujamo in razvijamo najbolj prehransko uravnotežene izdelke. A kaj to pomeni za naše zveste uporabnike?

V programu trajnostnega razvoja je ena izmed naših zavez uporabnikom tudi razvijanje in zagotavljanje prehransko uravnoteženih izdelkov. S tem želimo še dodatno nadgraditi našo filozofijo najboljšega – v Argetinih izdelkih so namreč samo skrbno izbrani kosi mesa ali rib, naravne začimbe in rastlinska olja. Receptura BREZ pa zagotavlja, da v naših paštetah ni konzervansov, umetnih barvil, umetnih ojačevalcev okusa, glutena in palmovega olja. A ker je nenehno izboljševanje in napredovanje zapisano v naši DNK, se tudi pri recepturi nismo ustavili.

Da bi otroci še bolj uživali v izbranih in naravnih sestavinah, starši pa brez skrbi obroke popestrili z namazi Argeta Junior, smo se zavezali, da bomo vedno ponudili samo najboljše.

Naš oddelek za razvoj se je naloge lotil z največjo mero zavzetosti in odgovornosti ter dosegel izjemne rezultate. Po večletnem raziskovanju in testiranju različnih receptur, nam je uspelo ustvariti paštete z manjšo vsebnostjo maščob, in sicer z do največ 20 % maščobe. Receptura po novem vsebuje tudi manj soli in več beljakovin, zaradi česar ponosno nosi tudi oznako ‘visoka vsebnost beljakovin’.

Kaj pa okus?

Brez skrbi! Glavno vodilo pri izboljševanju prehranske sestave je bilo ohranitev izjemne mazljivosti, po kateri je znana Argeta, in prepoznavnega okusa, ki ga otroci že leta obožujejo.

Paštete Argeta Junior tako ostajajo visoko kakovosten in popolnoma brezskrben obrok za otroke in njihove starše. A kljub temu se naše delo tukaj ne konča – še naprej se bomo trudili izboljševati in razvijati najbolj kakovostne izdelke za naše najmlajše.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.