Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Zhytuni në argëtimin e natës: argeta fondue

Ndani

Planifikoni një mbrëmje shoqërore dhe doni të përgatisni një ushqim të leehtë, të shpejtë, të lehtë dhe të shijshëm derisa bisedoni me miqtë tuaj? Kur jeni nikoqir të një vizite të thjeshtë shoqërore, befasoni çdonjërin me. Tingëllon e komplikuar, apo jo? Nuk është fare e tillë! Argeta fondue është një mënyrë e shpejtë, e thjeshtë dhe e shijshme për ta shtuar ngazëllimin e një mbrëmjeje argëtuese.

Krejt çfarë duhet të bëni është ta vendosni fondue në tavolinë, aty ku secili mund ta kap një grisini dhe ta zhyt atë në salcë gjatë tërë natës. Me siguri që edhe mysafirët më pak të uritur do të ndjejnë kruajtjen e gishtave, duke kapur një grisini dhe duke e zhytur atë në salcë, e duke e bërë atë sërish e sërish e sërish. Dhe cila është pjesa më e mirë? Nuk ju duhen enë kuzhine por vetëm disa peceta dhe disa miq. Krejt çfarë ju duhet që ta bëni një fondue është një tenxhere, e që ju kursen nga larja e enëve mëngjesin e nesërm.

Përbërësit:

  • Pashteta e pulës Argeta
  • Grisini
  • Krem i ëmbël
  • Qepë të reja
  • Piper

Si?

Tundeni kremin e thartë dhe gjatë tundjes shtoni pashtetën e pulës Argeta dhe i përzini bashkë. Pastaj në këtë përzierje hidhni qepë të reja dhe piper ose piper djegës (për ata të guximshmit). Ky është një ushqim i lehtë për të cilin duhet vetëm një tenxhere ashtu që ta përgatisni dhe shërbeni në të njëjtën tenxhere, dhe e shërbeni me grisini dhe shijoni momentin. Përvilini mëngët!

Më shumë