Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Pet idej za prijetne poletne večere

čas branja 2 min Deli vsebino

Zrak je topel, nebo jasno in uživaš lahko v občutku popolne svobode. Namesto da zgolj gledaš televizijo pri odprtih balkonskih vratih, raje preizkusi katero izmed svežih idej za preživljanje poletnih večerov v družbi družine in prijateljev.

1. Večerno druženje brez kuhanja

S sosedi se odloči za druženje in večerjo brez kuhanja. Samo pomisli: zunaj je tako vroče, da ti zares ni do kuhanja. Na mizo postavi sir, krekerje in pašteto Argeta, odpri steklenico penine in uživaj v večeru brez kuhanja in stresa.

2. Oglejte si film pod zvezdami

Ali ni to bolj zabavno kot gledanje filma na televiziji s kavča? Vzemi mehko odejo, jo razprostri na travo in prinesi računalnik – tako enostavno je to! Ne pozabi na prigrizek (imamo idejo zanj) – filma nikoli ne smeš gledati lačen/a!

3. Organizirajte družinske olimpijske igre na dvorišču

Si naveličan/a klasičnih družinskih srečanj, kjer se otroci podijo naokrog, babica pa te pripravi do tega, da poješ več, kot zmore človeško telo? Izkoristi svetle poletne večere in pripravi družinsko olimpijado z igrami, ki jih lahko igrajo vsi – pazi samo, da stric ne postane pretirano tekmovalen. Priskrbi mu nekaj hrane, da se ne bo preveč osredotočil na igro – saj veš, da obožuje Argeto.

4. Priredite kres

Namesto pijače s prijatelji priredi kres – prasketanje plamenov in prijeten vonj po dimljenem lesu bo ustvaril vzdušje spokojnosti in sreče. Na ognju popeci kruh, ga namaži z Argeto in večer bo popoln.

5. Piknik v zasebnem zalivu

Če si na morju, vzemi košaro in jo napolni z dobrotami (priročne paštete Argeta so odlična izbira), najemi manjši motorni čoln ali čoln na vesla ter se s prijatelji ali družino podaj na kratko misijo iskanja prijetnega osamljenega zalivčka samo za vas.

Moramo sploh še kaj dodati? Ne, ti pa lahko! Tvojih zamisli za prijetne, tople poletne večere bomo nadvse veseli na [email protected].

Več