Družabni večer ob argetinem fondiju - Argeta Družabni večer ob argetinem fondiju - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Družabni večer ob argetinem fondiju

čas branja 1 min Deli vsebino

Načrtuješ družabni večer in potrebuješ hiter, enostaven in okusen prigrizek, v katerem lahko uživaš med klepetanjem s prijatelji? Ko gostiš preprost obisk prijateljev, vse preseneti s fondijem. Se sliši zapleteno? Pravzaprav ni! Argetin fondi je hiter, enostaven in okusen način za popestritev zabavnega večera.

Vse, kar moraš storiti, je, da fondi postaviš na mizo, nato pa vsak vzame svoj grisin in ga po mili volji pomaka v fondi. Gotovo bodo tudi najmanj lačne goste zasrbeli prsti, da bodo segli po grisinu in ga znova in znova potopili v fondi. Najboljši del? Ne potrebuješ pribora, samo šop prtičkov in nekaj prijateljev. Fondi pripraviš v eni posodi, kar pomeni, da ti naslednje jutro ni treba pomivati skoraj ničesar.

Sestavine:

  • Argeta Kokošja pašteta
  • grisini
  • sladka smetana
  • drobnjak
  • poper

Priprava:

Napol zmešaj smetano, dodaj Argeto Kokošjo pašteto in nato vse skupaj premešaj. Mešanico začini z drobnjakom in poprom ali čilijem (za pogumne). Fondi pripravi v eni posodi, v kateri ga lahko nato tudi postrežeš. Na mizo postavi še grisine in naj se prijeten večer začne. Uživaj!

Več