Raziskuj naravo s svojimi otroki … Ponavadi ne grize - Argeta Raziskuj naravo s svojimi otroki ... Ponavadi ne grize - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Raziskuj naravo s svojimi otroki … Ponavadi ne grize

Čas branja 1,5 min Deli vsebino

Jesen morda marsikomu ni najljubša, vendar se lahko vsi strinjamo, da je resnično eden izmed najlepših letnih časov.

Zrak postane svež, iz kuhinje prihaja čudovit vonj bučne juhe in drevesa … Oh, drevesa začnejo spreminjati barvo in izgubljati listje, kar pomeni, da so barve vsepovsod! Na tleh, na avtomobilu, v nahrbtniku, na ulici. Vse je pokrito z najlepšimi odtenki rdeče, oranžne, rumene in zelene. Najboljši način, kako lahko preživiš svoj prosti čas v jesenskih popoldnevih ali vikendih, je raziskovanje neverjetne narave, ki te obdaja. Pojdi na sprehod v gozd, poln neverjetnih rastlin in zelišč: naberi nekaj gob za večerjo, poišči odlične rastline, ki jih še nisi videl, in spet srečaj tiste, ki jih že poznaš.

Zate in za tvoje otroke smo pripravili zabavno in izobraževalno dejavnost v najbolj barvitem letnem času!

Dva dokumenta te čakata, da ju preneseš in natisneš. Eden je zate, drugi pa za tvoje otroke: dobili boste nekaj namigov o različnih rastlinah, ki jih lahko najdete v gozdu. Tvoji otroci jih bodo morali poiskati s pomočjo tvojih namigov, nato pa sestaviti herbarij iz najdenih rastlin.

Ne pozabite s seboj prinesti naslednjega:

  • škarje,
  • lepilo,
  • svinčniki in
  • lepilni trak.

Če pa morda čutiš nostalgijo po poletju, pa ne pozabi s seboj vzeti tudi nekaj krekerjev s tuninim namazom Argeta – vsakdo postane lačen ob pohajkovanju po gozdu in tak prigrizek bo kot nalašč za vaš izletni dan.

Vsebine, ki jih lahko preneseš

Vsebine, ki jih lahko preneseš za otroke

Sedaj pa ne oklevajte, spakirajte nahrbtnik in si nadenite dežni plašč! Odkrijte čarobnost gozda, uživajte v naravi in ​​se skupaj s svojimi otroki naučite česa novega.

In ne pozabite svojih dogodivščin deliti z nami na Instagramu z oznako #Argeta. Če te zanima več dobrih idej za vsakdanje življenje, pa se spodaj prijavi na naše novice.

Več