Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Zabavan, zdrav piknik od kojeg vas neće gristi savest: tofu burger

Vreme čitanja 1 min Podeli

Napolju miriše na leto. Zašto ne bi organizovao piknik sa svojim prijateljima i porodicom? Ti budi roštilj majstor, dok ostali seckaju sveže povrće i hleb i trude se da roštilj majstor ne bude žedan. U pitanju je timski rad.

Ovog puta možeš malo da odstupiš od uobičajenog roštilja i pripremiš za svoje prijatelje lagane tofu burgere kao glavno jelo. Neka moto tvog piknika bude “Zabava, zdravlje i hrana zbog koje savest ne grize”. Obećavamo da
ete nakon ovakvog piknika i dalje biti dovoljno zgodni za plažu.

Sastojci:

  • Argeta Crvena Paprika ili Ljuta Crvena Parika namaz
  • Argeta Cvekla I Ren namaz
  • Svež tofu
  • Zemičke
  • Sveže povrče

Kako?

Ostavite zemičke na roštilju minut ili dva, biće super hrskave. Na jednu stranu zemičke namažite Argeta Hummus sa crvenom paprikom ili Argeta Hummus sa crnim maslinama. Ovo je savršena kombinacija za burger. Kada roštilj majstor kaže da je tofu gotov, ubacite ga u zemičku i dodajte sveže povrće, luk i avokado.
Uživajte! Sigurno ćete želeti još jedan!

Više o